A jobb szolgáltatás érdekében az oldal cookie-kat használ. Azzal, hogy tovább böngészik az oldalon, elfogadja a Cookie és Adatkezelési Szabályzatunkat. Elfogadom
  • Ide jon a slide
  • Ide jon a slide
  • Ide jon a slide
VPS Alap csomag
Médium csomag
Sigmaplex csomag
Prémium csomag

Domain regisztráció

 
DOMAINNÉV
IGÉNY TÍPUSA Új igény
Átkérés
Módosítás
IGÉNYELT CSOMAG Új .hu domain bejegyzése 2 éves fenntartással - 3 000 Ft
Regisztrált .hu domain átkérése 1 éves fenntartással - 2 500 Ft
Új .eu, .com, .net, .org, .info domain bejegyzése 1 éves fenntartással - 3 500 Ft
Domain tulajdonos váltás - 0 Ft
MEGRENDELŐ ADATAI adatok törlése
Név / Cégnév*
Cégnév angolul
Cég esetén képviselő neve
Szem.ig.szám / Adószám*
Számlázási cím - irsz, település*
Számlázási cím - utca, házszám*
Levelezési cím
Telefonszám / Fax*
E-mail cím*
SZÁMLAFIZETŐ ADATAI, HA KÜLÖNBÖZIK AZ IGÉNYLŐTŐL
Név*
Telefonszám, fax*
Cím*
ADMINISZTRATÍV KAPCSOLATTARTÓ SZEMÉLY megrendelő adatainak másolása / adatok törlése
Az adminisztratív kapcsolattartó csak akkor lehet természetes személy ha megegyezik az igénylővel vagy egyéni vállalkozói minőségében jár el.
Név / Cégnév
Cím
Telefonszám / Fax
E-mail cím
TECHNIKAI KAPCSOLATTARTÓ SZEMÉLY adminisztratív kapcsolattartó adatainak másolása / adatok törlése
A technikai kapcsolattartó csak akkor lehet természetes személy ha megegyezik az igénylővel vagy egyéni vállalkozói minőségében jár el.
Név / Cégnév
Cím
Telefonszám / Fax
E-mail cím
ZÓNAFELELŐS technikai kapcsolattartó adatainak másolása / adatok törlése
A zónafelelős csak akkor lehet természetes személy ha megegyezik az igénylővel vagy egyéni vállalkozói minőségében jár el.
Név / Cégnév
Cím
Telefonszám / Fax
E-mail cím
NÉVSZERVER adatok törlése
Elsődleges
Másodlagos
FIZETÉS
Fizetési mód Banki utalás
Készpénz
Fizetés időtartama
Kérjük írja be az alábbi képen látható szöveget!
Ellenörző kód:  
Captcha
Új kép generálása
Az Igénylőlap benyújtásával egyben kijelentem, hogy a Domainregisztrációs Szabályzatot ismerem, elfogadom és a mindenkor hatályos Domainregisztrációs Szabályzat előírásait betartom; a domain igénylésével, delegálásával és fenntartásával kapcsolatos kérdésekben a Nyilvántartó és a Regisztrátor döntését elfogadom; tudomásul veszem, hogy az igénynek, illetve a domain használatának a Domainregisztrációs Szabályzatnak való megfelelőségével kapcsolatos vita esetén a Regisztrátor és a Nyilvántartó az Alternatív Vitarendező Fórum döntésének veti alá magát, továbbá, hogy az alternatív vitarendezés során hozott döntés végrehajtásáért sem a Regisztrátor, sem a Nyilvántartó nem felel;
szavatolom, hogy az igénylőlapot a valóságnak megfelelően töltöttem ki, és tudomásul veszem, hogy amennyiben a megadott adatok nem valósak vagy az adatok megváltozását nem jelentem be, az a domain név visszavonását eredményezi;
engedélyezem személyes adataimnak a nyilvántartásban történő kezelését és hogy ezen engedély megadása a rám vonatkozó nemzeti jog alapján jogszerű; rendelkezem az adminisztratív kapcsolattartóként megjelölt természetes személy engedélyével a személyes adatainak a nyilvántartásban történő kezelésére vonatkozóan; az Igénylőlapot teljes egészében elolvastam és egyetértőleg aláírtam, illetve elfogadom. A domain név fenntartás kezdete a domain név bejegyzésének időpontja. Fenntartás vége a .hu domain név bejegyzésének időpontjától számított első 730. naptári nap, (.com .net .info .biz .org esetén az első 365. naptári nap) meghosszabbítás esetén az azt követő minden 365. naptári nap. Átkérés esetén a fenntartás kezdete az átkérés időpontja. Átkérés esetén a fenntartás vége az átkérés időpontjától számított minden 365. naptári nap. A fenntartási idő lejárta előtt 60 nappal az Igénylő a domain fenntartását a Regisztrátornál meghosszabbíthatja. Meghosszabbítás kizárólag akkor történik meg, ha a Regisztrátor részére az éves fenntartási díj befizetésre került legkésőbb a fenntartási idő lejárata előtt 30 nappal. Meghosszabbítás híján a domain név fenntartás felmondottnak tekintendő a domain név törlésre kerül. Nem kiegyenlített regisztrációs, fenntartási, domain szolgáltatási díjtartozás esetén az Igénylő domainjeinek fenntartását a Regisztrátor felmondja. Igénylő tudomásul veszi, hogy amennyiben a Számlafizető különbözik az Igénylőtől, és számlafizető a kiállított számlán feltüntetett fizetési határidőre nem teljesíti fizetési kötelezettségét, akkor Szolgáltató jogosult a szolgáltatási díjat az Igénylőtől is követelni.
Az Igénylő és a Számlafizető a 2007. évi CXXVII. törvény az általános forgalmi adóról 175§ alapján elektronikus számlát is elfogad a regisztrációs és fenntartási díjról.

A honlapon szereplő áraink nettó árak, nem tartalmazzák a mindenkor hatályos ÁFA összegét.