A jobb szolgáltatás érdekében az oldal cookie-kat használ. Azzal, hogy tovább böngészik az oldalon, elfogadja a Cookie és Adatkezelési Szabályzatunkat. Elfogadom
  • Ide jon a slide
  • Ide jon a slide
  • Ide jon a slide
VPS Alap csomag
Médium csomag
Sigmaplex csomag
Prémium csomag

Memóriaintenzív VPS bérlés

A memória intenzív VPS csomagunk technikailag (hypervisor, frontend, backend, kiegészítő szolgáltatás) megegyezik az általános VPS csomagokkal, azoknak ajánljuk, akiknek nincs szükségük nagy tárhelyre, ugyanakkor az alkalmazás "jobban érzi magát" sok, vagy korlátlan memória környezetben. Jellemzően ilyen alkalmazások a JAVA alapú kiszolgálószerverek, Exchange szerver, játék szerverek.

Az előre definiált csomagok egységnyi memória ára viszonylag olcsó. Általánosan is elmondható, hogy a Microsoft és a Linux operációs rendszerek is hasznosan, cache feladatokra használják a szabad memóriát, összességében a rendszer nagyobb teljesítményre képes, mint "kimért" memória fogyasztás esetén.

Memória intenzív VPS csomagokhoz is lehetőség van SPLA licensz konstrukcióban Microsoft szoftverek havi bérélésére. A szoftverek licenszkonstrukcióival kapcsolatban kérjük egyedileg érdeklődjön.

VPS Memory 12GB VPS Memory 16GB VPS Memory 20GB VPS Memory 24GB VPS Memory 32GB
Processzor 2 vCPU 2 vCPU 2 vCPU 2 vCPU 2 vCPU
Memória 12GB 16GB 20GB 24GB 32GB
Merevlemez 20GB 40GB 40GB 60GB 60GB
Storage
(SATA / SAS / SSD)
SAS SAS SAS SAS SAS
IP Cím 1db IPv4 1db IPv4 1db IPv4 1db IPv4 1db IPv4
IPv6 támogatás (ingyenes) van van van van van
Internetkapcsolat 100 Mbps 100 Mbps 100 Mbps 100 Mbps 100 Mbps
Webes újraindítás van van van van van
KVM támogatás van van van van van
Adatmentés Valós idejű* Valós idejű* Valós idejű* Valós idejű* Valós idejű*
Redundancia
(nincs / storage / full)
storage storage storage storage storage
Konfiguráció ára 15000 Ft / hó 20000 Ft / hó 24000 Ft / hó 30000 Ft / hó 35000 Ft / hó
Megrendelem Megrendelem Megrendelem Megrendelem Megrendelem

A VPS-ek minden esetben teljes értékű hypervisoron futnak, ezért funkcionalitásban teljesen megegyeznek egy dedikált géppel (KVM, Virtual CD-ROM, újraindítás, stb.).

A virtuális szerverek kiszolgálói nagy teljesítményű, korszerű Intel Xeon processzoros szerverek. Minden VPS minimálisan Intel Xeon E5620 (2.4GHz) vagy Xeon E5-2620 (2.00 GHz) konfigurációjú processzormaggal rendelkezik.

*A valós idejű adatmentés a VPS HDD imagek azonnali replikációját jelenti. Storage hiba esetén a HDD image megtalálható másik storagen is, ahonnan felbootolható. A valós idejű művelet szinkronizáció miatt biztonsági adatvisszaállításra (törlés, felülírás) nem alkalmas!

Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.