A jobb szolgáltatás érdekében az oldal cookie-kat használ. Azzal, hogy tovább böngészik az oldalon, elfogadja a Cookie és Adatkezelési Szabályzatunkat. Elfogadom
  • Ide jon a slide
  • Ide jon a slide
  • Ide jon a slide
VPS Alap csomag
Médium csomag
Sigmaplex csomag
Prémium csomag

Szerver bérlés

Amennyiben nem rendelkezik a megfelelő hardverrel, lehetőséget biztosítunk előre összeállított, vagy egyedi szerver konfigurációk tartós bérlésére is. Ennek egyik nagy előnye, hogy a szolgáltatások kihasználtságától függően tudja a bérelt szervert új perifériákkal (RAM, háttértár kapacitás, processzor) bővíteni. A szerver bérlés előre kalkulálható és azonnal elszámolható havi költséget jelent.

Hardveres meghibásodás esetén a lehető legkisebb kieséssel igyekszünk a felmerült problémát kezelni. Amennyiben a hiba nem hárítható el 1 napon belül, a teljes szervert cseréljük.

Lehetőség van a szerver távoli, beépített KVM vagy IP konzolon keresztül történő telepítésére, így saját igényei szerint konfigurálhatja a hardver és az operációs rendszer beállításait. A KVM és az IP konzol hozzáférés is teljes BIOS szintű menedzselhetőségi lehetőséget biztosít.

Amennyiben egyszerűbbnek tartja, bérelt szerverére előzetes megbeszélés alapján rendszermérnök kollégáink igény szerinti operációs rendszert telepítenek. Az újonnan bérelt szerverre történő operációs rendszer telepítése díjtalan. Konzultáció alapján rendszer tervezés, egyedi konfigurálás, alkalmazáskiszolgálók telepítése vagy teljes rendszer üzemeltetés is kérhető a rendszerre.

Szervereink:

Entry Normal HDD Normal SSD HighEnd
Processzor Intel Xeon E3 Intel Xeon E3 Intel Xeon E3 2x Intel Xeon E5 v2-v4
CPU órajel / mag / ht 3.0Ghz / 4/4 noHT 3.0Ghz / 4/4 noHT 3.0Ghz / 4/8 HT min. 2.8Ghz / 8-28 / HT*
CPU Cache (L3) 8MB 8MB 8MB 25MB
Alaplap Server - C222 chipset Server - C222 chipset Server - C224 chipset Server - C612 chipset
Memória (ECC) 8GB DDR RAM 16GB DDR RAM 32GB DDR RAM 64-128GB DDR RAM*
Merevlemez 2*250GB HDD 2*1000GB HDD 2*1000GB SSD 2*1000GB SSD
Fix IP cím 1 db 1 db 2 db 4 db
IPMI támogatás van van van van
KVM támogatás van van van van
Forgalmi statisztika van van van van
Internetkapcsolat 100 Mbps 1 Gbps 1 Gbps 1 Gbps
Csomag ára 20000 Ft / hó 30000 Ft / hó 40000 Ft / hó 75000 Ft / hó
Megrendelem Megrendelem Megrendelem Megrendelem

Egyes szerver konfigurációk esetén lehetőség van IPMI vagy PDU áram távmenedzsmentre, így akár operátori beavatkozás nélkül újraindítható a szerver távolról.

Minden bérelt szerver hardverkonfigurációja (RAM, HDD, SSD) egyedileg módosítható. Egyedi konfigurációval kapcsolatban kérje árajánlatunkat emailben.

SMS monitoring szolgáltatással kiegészítve minimalizálható az operációs rendszer illetve az alkalmazások hibáiból eredő leállás.

Dedikált szervereink mindegyike rendelkezik saját, vagy szolgáltató által biztosított virtuális konzollal (Keyboard, Video & Mouse). A KVM és a Virtual CD-ROM támogatás JAVA alapú, böngészővel használható.

* A pontos CPU típusról és a RAM mennyiségről érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál. A 75.000,- Ft + áfa havidíj 2db Intel Xeon E5-2680v2 CPU (2.8Ghz 10 core / CPU) és 64GB RAM, vagy ezzel azonos tudású konfigurációra érvényes.

Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.