A jobb szolgáltatás érdekében az oldal cookie-kat használ. Azzal, hogy tovább böngészik az oldalon, elfogadja a Cookie és Adatkezelési Szabályzatunkat. Elfogadom
  • Ide jon a slide
  • Ide jon a slide
  • Ide jon a slide
  • Ide jon a slide
  • Ide jon a slide
VPS Alap csomag
Médium csomag
Sigmaplex csomag
Prémium csomag

Szerver bérlés

Amennyiben nem rendelkezik a megfelelő hardverrel, lehetőséget biztosítunk előre összeállított, vagy egyedi szerver konfigurációk tartós bérlésére is. Ennek egyik nagy előnye, hogy a szolgáltatások kihasználtságától függően tudja a bérelt szervert új perifériákkal (RAM, háttértár kapacitás, processzor) bővíteni. A szerver bérlés előre kalkulálható és azonnal elszámolható havi költséget jelent.

Hardveres meghibásodás esetén a lehető legkisebb kieséssel igyekszünk a felmerült problémát kezelni. Amennyiben a hiba nem hárítható el 1 napon belül, a teljes szervert cseréljük.

Lehetőség van a szerver távoli, beépített KVM vagy IP konzolon keresztül történő telepítésére, így saját igényei szerint konfigurálhatja a hardver és az operációs rendszer beállításait. A KVM és az IP konzol hozzáférés is teljes BIOS szintű menedzselhetőségi lehetőséget biztosít.

Amennyiben egyszerűbbnek tartja, bérelt szerverére előzetes megbeszélés alapján rendszermérnök kollégáink igény szerinti operációs rendszert telepítenek. Az újonnan bérelt szerverre történő operációs rendszer telepítése díjtalan. Konzultáció alapján rendszer tervezés, egyedi konfigurálás, alkalmazáskiszolgálók telepítése vagy teljes rendszer üzemeltetés is kérhető a rendszerre.

Szervereink:

Supermicro Entry HP ML10v2 Gen9 Supermicro Normal Supermicro HighEnd
Processzor Intel G3240 Intel Xeon E3-1220v3 Intel Xeon E3-1231v3 Intel Xeon E5-2620v3
CPU órajel / mag / ht 3.1Ghz / 2/2 noHT 3.1Ghz / 4/4 noHT 3.4Ghz / 4/8 HT 2.4Ghz / 6/12 HT
CPU Cache (L3) 3MB 8MB 8MB 15MB
Alaplap Server - C202 chipset Server - C222 chipset Server - C224 chipset Server - C612 chipset
Memória 4GB DDR3 RAM 8GB DDR3L RAM 16GB DDR3L RAM 32GB DDR4 RAM
Merevlemez 2*250GB 2*500GB 2*1000GB 2*2000GB
Fix IP cím 1 db 1 db 1 db 1 db
IPMI támogatás van van van van
KVM támogatás van van van van
Forgalmi statisztika van van van van
Internetkapcsolat 100 Mbps 100 Mbps 1 Gbps 1 Gbps
Csomag ára 15000 Ft / hó 20000 Ft / hó 35000 Ft / hó 60000 Ft / hó
Megrendelem Megrendelem Megrendelem Megrendelem

Egyes szerver konfigurációk esetén lehetőség van IPMI vagy PDU áram távmenedzsmentre, így akár operátori beavatkozás nélkül újraindítható a szerver távolról.

Minden bérelt szerver hardverkonfigurációja (RAM, HDD, SSD) egyedileg módosítható. Egyedi konfigurációval kapcsolatban kérje árajánlatunkat emailben.

SMS monitoring szolgáltatással kiegészítve minimalizálható az operációs rendszer illetve az alkalmazások hibáiból eredő leállás.

Dedikált szervereink mindegyike rendelkezik saját, vagy szolgáltató által biztosított virtuális konzollal (Keyboard, Video & Mouse). A KVM és a Virtual CD-ROM támogatás JAVA alapú, böngészővel használható.

Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.