A jobb szolgáltatás érdekében az oldal cookie-kat használ. Azzal, hogy tovább böngészik az oldalon, elfogadja a Cookie és Adatkezelési Szabályzatunkat. Elfogadom
  • Ide jon a slide
  • Ide jon a slide
  • Ide jon a slide
VPS Alap csomag
Médium csomag
Sigmaplex csomag
Prémium csomagSzerver üzemeltetés

Amennyiben nem rendelkezik a megfelelő szakmai munkatárssal, hogy internetes jelenlétét kialakítsa és menedzselje, vegye igénybe egyszeri, vagy folyamatos rendszermérnöki szolgáltatásunkat.

Az üzemeltetett szerverek biztonsága és a rajtuk futó szolgáltatások rendelkezésre állásának növelése napjaink egyik legfontosabb igénye, kihívása.

Induló projekt esetén ideális, ha a rendszer tervezés, a szükséges informatikai eszközigény meghatározása, beszerzése, üzembe helyezése, szolgáltatások konfiurálása és a folyamatos üzemben tartás egy partnerhez köthető. Teljes körű adatközponti infrastruktúra szolgáltató révén a Sigmanet Kft. az első ötlettől a folyamatos piaci siker mentén partner tud lenni szolgáltatásai működésében.

Cégünk széles spektrumon üzemeltetett rendszereken keresztül kiterjedt tudásbázissal rendelkezik informatikai rendszer üzemeltetés terén. Ezt felhasználva, a Megrendelővel történt konzultációt követően teszünk javaslatot az adott rendszer kialakítására, fejlesztésére. Az üzemeltetés része a fejlesztőkkel való konzultáció és az esetleges garanciális ügyintézés is.

Az üzembe helyezést követően a kritikus rendszerfunkciókat folyamatosan teljesítmény és állapotfigyelő rendszer ellenőrzi. Amennyiben rendellenességet észlel 5 percen belül SMS-ben riasztja a rendszermérnököket, akik a hiba észlelését követően azonnal megkezdik a hibaelhárítást.

Az üzemeltetett rendszerek változatossága és összetettsége okán informatikai rendszer tervezésre, üzemeltetésre kérje egyedi árajánlatunkat.