A jobb szolgáltatás érdekében az oldal cookie-kat használ. Azzal, hogy tovább böngészik az oldalon, elfogadja a Cookie és Adatkezelési Szabályzatunkat. Elfogadom
  • Ide jon a slide
  • Ide jon a slide
  • Ide jon a slide
VPS Alap csomag
Médium csomag
Sigmaplex csomag
Prémium csomag

Kiegészítő szolgáltatásaink

Backup MX

Backup MX szolgáltatásunkat azon Ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek a levelező szervere instabil internet eléréssel rendelkezik. Ez általában azon cégekre jellemző, akik szerver hoszting szolgáltató helyett saját telephelyükön üzemeltetik a levelezőrendszerüket. A backup MX működése szerint egy másodlagos levelező kiszolgáló, mely az elsődleges kiszolgáló kiesése esetén mindaddig fogadja, és tárolja az email címekre érkező leveleket, amíg az elsődleges kiszolgáló újra elérhető nem lesz. Az elsődleges szerver normál működése esetén a kiesett időszakban fogadott leveleket továbbítja annak.

Backup MX használata alkalmas spamszűrő szerepre is. Ilyen konfiguráció esetén minden bejövő emailt először a backup MX szerver fogad, majd spam és vírusszűrést követően továbbítja a tényleges levelező szerver felé.

  Backup MX
Email cím van
Akár 1 domainhez is van
Redundancia van
Spamszűrés van
Csomag ára 1000 Ft / hó
Megrendelem
Backup tárhely  
van 200GB backup tárhely
van Titkosított terület
van Távoli mentés
(s)FTP, Samba, NFS Többszintű hozzáférés
3000 Ft / hó Csomag ára
Megrendelem

Backup tárhely

Globális jelenség, hogy a szervereken egyre több adatot tárolunk. A napi / heti / havi adatmentés már általános, de a mentés távoli, fizikailag független helyen történő, biztonságos tárolására kevesen gondolnak. Egy esetleges fizikai behatolást, vagy katasztrófa eseményt követően a helyben tárolt biztonsági mentés is könnyen használhatatlanná válik. Ilyen kellemetlen végkimenet elkerülésére ajánljuk titkosított Backup tárhelyünket, melyet igény szerint több protokollon is elérhet.

Szerver Hoszting kiegészítő szolgáltatásaink

Megnevezés Szolgáltatás Havidíj
IP cím 11db ip cím szerverhez 500 Ft.
IP cím 4 4db ip cím szerverhez 1400 Ft.
IP cím 8 8db ip cím szerverhez 2000 Ft.
IP cím 16 * 16db ip cím szerverhez 3200 Ft.
IP cím 32 * 32db ip cím szerverhez 5000 Ft.
SMS monitoring alap** szolgáltatás figyelés SMS riasztással (havi max. 50db sms) 2500 Ft.
SMS monitoring extra** szolgáltatás figyelés SMS riasztással (havi max. 150db sms) 5000 Ft.
VPN 30 Mbit/sec VPN szolgáltatás, 1db fix ip címmel 1500 Ft.
* Lehetőség van az IP címeket routolt tartományként kérni. Ilyen esetben a network es a broadcast címekkel csökken a használható IP címek száma.
** Csak a belföldi mobil szolgáltatók esetén érvényes ár.


Stream szerver

A Streaming (hang,videó) napjaink talán leginkább elterjed valós idejű multimédiás szolgáltatása. Általános használata webrádiók, de bizonyos események közvetítésére illetve kommunikációra is előszeretettel használt technológia, mint amilyen a videokonferencia, vagy egy jeles esemény élő közvetítése.
A Streaming szerverek erőforrás és sávszélesség igénye alkalom és esemény függő. Amennyiben ilyen szolgáltatást szeretne igénybe venni, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a lehető legoptimálisabb árat tudjuk biztosítani.

Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.