A jobb szolgáltatás érdekében az oldal cookie-kat használ. Azzal, hogy tovább böngészik az oldalon, elfogadja a Cookie és Adatkezelési Szabályzatunkat. Elfogadom
  • Ide jon a slide
  • Ide jon a slide
  • Ide jon a slide
VPS Alap csomag
Médium csomag
Sigmaplex csomag
Prémium csomag

Tárhely szolgáltatásaink

Levelezés, tárhely

Internet jelenlét szolgáltatásaink igénybevételével domain nevének, weboldalának és levelezésének tud stabil, megbízható hátteret megteremteni.

Webtárhely szolgáltatásunk magas rendelkezésre állású failover rendszerben üzemel, ezáltal az adott tárhelyet futtató szerver esetleges meghibásodása esetén automatikusan másik gép veszi át a szerepét. A rendszer felépítésének köszönhetően nincs szolgáltatás kiesés szerver hiba esetén.

Cégek számára elengedhetetlen, hogy az email cím a saját domain nevükkel működjön, ingyenes emailfiókokból küldött levelekkel ronthat cége megítélésén.

Ha még nem regisztrált magának domain nevet, akkor a fenti keresőben le tudja ellenőrizni, hogy a választott domain szabad-e, majd regisztrálja nálunk!

Levelezés Webtárhely Teljes domain kezelés
Email cím 30db nincs 30db
Kezelhető domain név (db) 1db 1db 1db
Hozzáférés POP3, IMAP
SMTP, Webmail
FTP, MySQL POP3, IMAP, SMTP
Webmail, FTP, MySQL
Spam- és vírus szűrés van nincs van
Napi adatmentés van van van
Email Tárhely korlátlan nincs korlátlan
Web Tárhely nincs 1GB 1GB
PHP5/MySQL nincs van van
Webstat nincs van van
Csomag ára 8000 Ft / év 12000 Ft / év 18000 Ft / év
Megrendelem Megrendelem Megrendelem

Levelezéshez alapértelmezetten konfigurálunk nagy hatékonyságú spam- és vírus szűrőt, mellyel minimalizálható a kéretlen levelek száma!

Domain

Partnereinken keresztül vállaljuk .hu és a nemzetközi felső szintű domainek alá történő domain nevek regisztrációját.

Ingyenes DNS szolgáltatásunkat felhasználó regisztráció bárki ingyenes használhatja. A DNS admin felület kiterjedt beállítási lehetőségeket (pl. SRV,TXT,AAAA rekordok) biztosít a domain kezeléséhez /p>

Weboldalunkon a regisztrációt követően nyomon követhetőek az Ügyfél nálunk regisztrált domain nevei. A Domain kezelése menüpontban lehetőség van adminisztratív adatok és névszerver módosítás kezdeményezésre, domain hosszabbításra, lemondásra is is. Kérjük, hogy a regisztrációhoz illetve regisztrátor váltáshoz szükséges dokumentumokat kategorizáltan a domain névhez töltse fel.

Díjtáblázat:

Domain csomag Átfutási idő Ár
.hu regisztráció * 1 nap 3000 Ft 2év
.co.hu regisztráció * 1 nap 3000 Ft 2év
.hu átkérés ** 1 nap 2500 Ft 1db
.hu éves fenntartás folyamatos 1500 Ft 1év
.hu adatmódosítás 1 nap 0 Ft 1db
.eu, .com, .net, .org, .info regisztráció 1 nap3500 Ft 1év
nemzetközi átkérés ** 1 nap 3500 Ft 1év
nemzetközi tulajdonosváltás 1 nap3500 Ft 1db

* Új .hu domain regisztráció esetén 2 éves díj fizetendő!
** Az átkéréskor fizetendő díj az átkéréstől számított 1 éves fenntartást is tartalmazza. Az átkérést követő évforduló után csak a fenntartási díj fizetendő.

A domain regisztráció elindításához minden esetben szükséges a Megrendelő által aláírt domain regisztrációs lap eljuttatása részünkre. A gyorsabb ügyintézés érdekében javasoljuk, hogy a dokumentumokat Faxon (+361 700-1605), vagy szkennelve emailben küldjék el.

Domain név regisztrációváltáshoz minden esetben szükséges egy aláírt domain megrendelőlap, és a domain regisztrátor váltás megbízás.

Céges megrendelés esetén (amennyiben a domain tulajdonosa Cég) a megrendeléshez Cégkivonat, és Aláírási címpéldány csatolása szükséges.

Honlap készítés

Ha meglévő honlapján szeretne módosítani, vagy esetleg teljesen újat szeretne készíttetni, akkor kérjen árajánlatot az info@sigmanet.hu email címen, vagy hívjon minket.

Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.